Cauta

Fise activitati Labirint - 250 modele

Un set cu fise de activitati de tip labirint care pornesc progresiv de la foarte simplu si urca in dificultate pentru a antrena inteligenta vizuala, rabdarea si atentia dar si pentru a imbunatati controlul creionului. Setul de fise de lucru cuprinde 250 de labirinturi de diverse feluri in format electronic (pdf), gata de printat pe fond alb.
12.00

Fisele de activitati cu labirinturi pentru copii sunt foarte utile si acasa si in cabinetele de terapie. Activitatile cu labirinturi antreneaza in joaca inteligenta spatial vizuala, capacitatea de problem solving si motricitatea fina dar si atentia si rabdarea, toate extrem de importante in anii care urmeaza. Setul de fise de activitati cu labirinturi cuprinde 250 de labirinturi, in format printer friendly, gata de printat. Toate fisele de activitati au un format printer friendly, majoritatea fiind 2 pe pagina. Labirinturile cresc treptat in dificultate pentru a putea da timp copilului sa internalizeze sensul activitatii dar si pentru a-i da sentimentul de reusita care sa il incurajeze sa progreseze treptat. Fisele de activitati pentru copii au multe roluri: antrenarea si dezvoltarea diverselor abilitati si a diverselor tipuri de inteligenta, activitate educativa facuta in joaca, pregatire pentru scoala sau, de ce nu, o alterantiva mai sanatoasa la a tine copilul ocupat fara tableta sau telefon. Fiind gandite cu o structura clara, progresiva,  fisele de activitati cu labirinturi  pentru copiii prescolari pot fi un instrument util pentru recuperarea intarzierilor in dezvoltarea motricitatii, pentru antrenarea inteligentei spatial vizuale unde exista dezvoltare asincrona si nu numai dar mai ales, fisele de activitati sunt o super modalitate de a petrece timpul liber in mod constructiv. Fisele de activitati pentru copii sunt destinate prescolarilor cu varste intre 4 si 6 ani si constituie o buna baza de pregatire pentru clasa pregatitoare.

Fisele de activitati se downloadeaza din magazin (contul meu) dupa efectuarea platii.


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Fise activitati Atentie si Memorie 3-6 ani

Fise activitati Atentie si Memorie 3-6 ani

Setul de fise de activitati cuprinde peste 100 de jocuri gata de printat. Activitatile sunt gandite astfel incat sa antreneze atentia, memoria si rabdarea prin sarcini cu grad progresiv de dificultate. Fisele de activitati pentru copii sunt destinate prescolarilor cu varste intre 3 si 6 ani si constituie o buna baza de pregatire pentru clasa pregatitoare. Toate fisele de activitati sunt in format electronic (pdf), gata de printat si printer friendly.
12.00
Imagine Fise activitati 2-3 ani

Fise activitati 2-3 ani

Fisele de activitati pentru copii de 2-3 ani sunt simpatice si vesele. Cu ajutorul lor, copiii pot invata si exersa in joaca culorile, formele, numere sau animale. Jocurile de asocieri, de motricitate fina, atentie sau memorie dincele peste 150 de activitati sunt un instrument de antrenament al inteligentei care va fi placut atat de copii cat si de parinti. Setul de fise de activitati este in format electronic (PDF), gata de printat si pe fundal alb.
12.00
Imagine Fise activitati perceptie vizuala

Fise activitati perceptie vizuala

Fisele de activitati cu exercitii de perceptie vizuala sunt metoda ideala de a pregati copiii pentru inceperea scolii. Exercitiile sunt prezentate progresiv, de la simplu la complex astfel incat copilul sa aiba timp sa antreneze toate abilitatile implicate. Setul de fise cuprinde 40 de fise de activitati pretrasate pentru redarea modelului dar si 13 fise personalizabile pentru ca parintele sau terapeutul sa poata adapta fisele la nevoile specifice ale copilului. Fisele de activitati sunt in format electronic, gata de printat, printer friendly si sunt recomandate copiilor incepand cu varsta de 4 ani.
12.00
Imagine Fise activitati Sudoku 3-6 ani

Fise activitati Sudoku 3-6 ani

Fisele de activitati cu jocuri sudoku sunt modalitatea ideala de a ajuta copiii prescolari sa isi dezvolte logica matematica, atentia si rabdarea. Fisele de lucru au imagini simpatice si colorate sau numere colorate si se pot rezolva prin lipire/suprapunere, putand fi folosite chiar de la 3 ani. Setul de fise contine peste 120 de sudoku care cresc progresiv in dificultate de la foarte simplu (un singur element lipsa) spre complex. Toate fisele de activitati sunt in format electronic (pdf), gata de printat si printer friendly.
12.00
Imagine Fise activitati Craciun

Fise activitati Craciun

10.00
Imagine Fise activitati Grafisme

Fise activitati Grafisme

Setul de activitati cuprinde peste 200 de grafisme. Aceste exercitii simple si distractive pentru cei mici ii ajuta sa isi antreneze controlul creionului, atat de important in gradinita dar mai ales la scoala. Fisele cu grafisme sunt distractive, variate si cu dificultate variata. Setul este in format electronic (PDF), gata de printat.
12.00
Imagine Fise activitati Numere 6-10

Fise activitati Numere 6-10

12.00
Imagine Fise activitati Numere 1-5

Fise activitati Numere 1-5

12.00
Imagine Invatam Numere cu Mos Craciun

Invatam Numere cu Mos Craciun

12.00
Imagine 101 activitati bebe 6-12 luni

101 activitati bebe 6-12 luni

Ti s-a intamplat vreodata sa nu stii ce activitati sa mai faci cu bebe super activ? Sa iti doresti sa va jucati impreuna in cat mai multe feluri pentru ca asta contribuie atat la intarirea legaturii minunate dintre voi cat si la dezvoltarea lui cognitiva? Acest set de activitati iti da mai mult de 100 de idei de activitati care se pot face cu bebe, activitati distractive, activitati care incurajeaza dezvoltarea motricitatii si activitati care incurajeaza dezvoltarea cognitiva si limbajul. Setul este in format electronic si poate fi folosit de pe telefon sau tableta sau poate fi printat.
12.00