Cauta

Fise activitati Sudoku 3-6 ani

Fisele de activitati cu jocuri sudoku sunt modalitatea ideala de a ajuta copiii prescolari sa isi dezvolte logica matematica, atentia si rabdarea. Fisele de lucru au imagini simpatice si colorate sau numere colorate si se pot rezolva prin lipire/suprapunere, putand fi folosite chiar de la 3 ani. Setul de fise contine peste 120 de sudoku care cresc progresiv in dificultate de la foarte simplu (un singur element lipsa) spre complex. Toate fisele de activitati sunt in format electronic (pdf), gata de printat si printer friendly.
12.00

Fisele de activitati cu jocuri sudoku va ofera ocazia de a antrena prin joaca atat inteligenta logico matematica cat si atentia si rabdarea sau gandirea matriciala. Fisele de activitati sunt gandite in asa fel incat copilul sa fie expus progresiv unor cerinte din ce in ce mai antrenante dar dand timp celor mici  sa se inteleaga si internalizeze conceptul de sudoku. Fisele de lucru au imagini colorate si simpatice si se pot rezolva usor prin suprapunere sau lipire fiind ideale ca fise de lucru pentru gradinita si pregatire pentru clasa pregatitoare. Cele peste 120 de fise de lucru pornesc de la variante foarte simple si cresc treptat in dificultate.

Observatie: Toate fisele de activitati sunt in format electronic (pdf), printer friendly si gata de printat.

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Fise activitati Labirint - 250 modele

Fise activitati Labirint - 250 modele

Un set cu fise de activitati de tip labirint care pornesc progresiv de la foarte simplu si urca in dificultate pentru a antrena inteligenta vizuala, rabdarea si atentia. Setul de fise cuprinde 250 de labirinturi de diverse feluri in format electronic (pdf), gata de printat si printer- friendly.
12.00
Imagine Fise activitati Craciun

Fise activitati Craciun

10.00
Imagine Fise activitati Atentie si Memorie 3-6 ani

Fise activitati Atentie si Memorie 3-6 ani

Setul de fise de activitati cuprinde peste 100 de jocuri gata de printat. Activitatile sunt gandite astfel incat sa antreneze atentia, memoria si rabdarea prin sarcini cu grad progresiv de dificultate. Fisele de activitati pentru copii sunt destinate prescolarilor cu varste intre 3 si 6 ani si constituie o buna baza de pregatire pentru clasa pregatitoare. Toate fisele de activitati sunt in format electronic (pdf), gata de printat si printer friendly.
12.00
Imagine Fise activitati 2-3 ani

Fise activitati 2-3 ani

12.00