Cauta

Optiuni de Plata

Optiunile de plata  a comenzilor plasate in magazinul on-line Mall de Jucarii sunt:

  • Plata cu card bancar de debit sau credit
  • Plata ramburs la livrarea comenzii
  • Plata prin banca cu Ordin de Plata

Plata cu card bancar G Pay sau Apple Pay

Plata se realizeaza la plasarea comenzii prin completarea campurilor afisate sau prin utilizarea instrumentelor de plata Google Pay sau Apple Pay. Datele bancare (ex nr card / cccv) nu sunt prelucrate sau stocate in niciu un fel de catre Mall de Jucarii, acest informatii fiind transferate in mod criptat catre procesatorul de plati Stripe prin interfata de comunicare dintre www.mall.dejucarii.ro si acesta impreuna cu Id-ul comenzii si suma de plata. In cazul utilizarii mecanismelor de plata G Pay respectiv Apple Pay informatiile se transfera in mod automat si securizat fara a mai fi necesara copletarea datelor referitoare la card. Informatiile de plata transferate sunt prelucrate de procedurile antifrauda utilizate de platforma Stripe si apoi trimise pentru autorizare catre banca unde este emis cardul. Tranzactiile suporta standardele 3D secure si SCA-compilant ceea ce presupune autorizarea tranzactiei de catre dumneavoastra prin telefon sau alt device autorizat de banca emitenta a cardului. Dupa comunicarea autorizarii tranzactiei de catre banca Mall de Jucarii primeste tot in mod securizat un mesaj cu Id-ul comenzii si statusul tranzactiei. Intreg procesul se deuleaza in cadrul magazinului www.mall.dejucarii.ro,  dureaza cateva secunde si nu presupune deschiderea sau redirectarea catre terte pagini web ci doar un mesaj cu confirmarea comenzii dumneavastra.

  • Stripe este unul dintre liderii mondiali in procesarea tranzactiilor on-line. Mai multe informatii despre Stripe puteti obtine aici.
  • SCA - (Strong Customer Authentication) - reprezinta setul de cerinte actual pentru platile cu cardul in cadrul Uniunii Europene si presupune dubla autentificare
  • 3D secure - un set suplimentar de verificarii pentru platile cu cardul

Plata Ramburs

Mall de Jucarii permite plasarea comenzilor cu metoda de plata Ramburs. In aceasta situatie plata efectiva sa face la persoana (curie) care va livreaza coletul. Acesta metoda nu presupune colectarea/prelucrarea sau stocarea informatilor bancare. In cazul refuzului de a efectua plata curierul este autorizat sa nu livreze coletul.

Plata prin banca - Ordin de Plata

Mall de Jucarii permite plasarea comenzilor folosind metoda de plata prin banca. In aceasta situatie pregatirea coletului si respectiv livrarea se va face doar dupa confirmarea incasari de catre banca noastra. Aceasta metode de plata presupune intarzirea livrari comenzii catre dumneavoastra in medie cu 2 zile.