Cauta

Produse etichetate cu "Experimente"

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Imagine Mega Lab de Chimie Stiinta Joaca

Mega Lab de Chimie Stiinta Joaca

Sunt un set pentru cei pasionati de experimente. Cu mine, cei mici pot face o multime de experimente interesante care ii vor introduce in lumea chimiei. Peste 100. Aduc cu mine atat echipamentele de care au nevoie cat si un manual cu instructiuni, pas cu pas.
116.00 inclusiv expedierea
Imagine Set de experimente SPA sapunuri aromate

Set de experimente SPA sapunuri aromate

Sunt un set suuuper interesant. Cu ajutorul meu, fetitele cochete pot sa isi faca propriul set de SPA. Am toate ingredientele si toate instructiuniile necesare. Toate materialele mele sunt sigure pentru copii.
116.00 inclusiv expedierea
Imagine Set de experimente Gradina Mea

Set de experimente Gradina Mea

Sunt un set de experimente super interesante. Ii invat pe cei mici despre cresterea plantelor, Datorita vaselor mele speciale, ei pot observa cum cresc atat plantele cat si radacinile. Aduc cu mine toate instrumentele de care e nevoie, inclusiv semintele. Caut copii pasionati de stiinta si invatare prin experimente.
78.00 inclusiv expedierea
Imagine Set de experimente Prima Sera Biologica

Set de experimente Prima Sera Biologica

sunt un set de experimente super interesante. Am o sera dotata cu tot ce e necesar pentru ca cei mici sa inceapa sa urmareasca si sa descopere cresterea plantelor. Experimentele mele pot fi derulate indiferent de anotimp. Vin cu un manual de instructiuni unde etapele sunt explicate pe intelesul celor mici.
116.00 inclusiv expedierea
Imagine Set de experimente Parfumuri

Set de experimente Parfumuri

Sunt un set suuuper interesant. Cu ajutorul meu, fetitele cochete pot sa isi faca propriul set de parfumuri. Am toate ingredientele si toate instructiuniile necesare. Toate materialele mele sunt sigure pentru copii.
116.00 inclusiv expedierea