Cauta

101 activitati bebe 6-12 luni

Ti s-a intamplat vreodata sa nu stii ce activitati sa mai faci cu bebe super activ? Sa iti doresti sa va jucati impreuna in cat mai multe feluri pentru ca asta contribuie atat la intarirea legaturii minunate dintre voi cat si la dezvoltarea lui cognitiva? Acest set de activitati iti da mai mult de 100 de idei de activitati care se pot face cu bebe, activitati distractive, activitati care incurajeaza dezvoltarea motricitatii si activitati care incurajeaza dezvoltarea cognitiva si limbajul. Setul este in format electronic si poate fi folosit de pe telefon sau tableta sau poate fi printat.
12.00
Setul cu cele peste 100 de idei de activitati pentru bebe (6 luni - 1 an) isi propune sa ajute mamicile cu bebelusi activi si dornici de joaca. Fiecare activitate propune  o modalitate draguta de apropiere parinte copil, o modalitate prin care si cei mici si cei mari se distreaza impreuna dar mai ales o modalitate de a incuraja activ dezvoltarea cognitiva si emotionala a celor mici. Setul de activitati bebe este indicat copiilor cu varsta intre 6 luni si un an dar multe activitati pot fi facute si inainte si dupa aceasta varsta. Setul este in format electronic si poate fi folosit de pe telefon sau tableta sau poate fi printat.
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Curs de engleza pentru copii 3-6 ani Week 1
Curs de engleza pentru copii 3-6 ani Week 2
Imagine Fise activitati Atentie si Memorie 3-6 ani

Fise activitati Atentie si Memorie 3-6 ani

Setul de fise de activitati cuprinde peste 100 de jocuri gata de printat. Activitatile sunt gandite astfel incat sa antreneze atentia, memoria si rabdarea prin sarcini cu grad progresiv de dificultate. Fisele de activitati pentru copii sunt destinate prescolarilor cu varste intre 3 si 6 ani si constituie o buna baza de pregatire pentru clasa pregatitoare. Toate fisele de activitati sunt in format electronic (pdf), gata de printat si printer friendly.
12.00
Imagine Fise activitati Labirint - 250 modele

Fise activitati Labirint - 250 modele

Un set cu fise de activitati de tip labirint care pornesc progresiv de la foarte simplu si urca in dificultate pentru a antrena inteligenta vizuala, rabdarea si atentia. Setul de fise cuprinde 250 de labirinturi de diverse feluri in format electronic (pdf), gata de printat si printer- friendly.
12.00
Imagine Pachet 4 modele Fise de  activitati

Pachet 4 modele Fise de activitati

4 modele Fise de activitati PDF -Fise activitati perceptie vizuala PDF -Fise activitati Sudoku 3-6 ani PDF -Fise activitati Atentie si Memorie 3-6 ani PDF -Fise activitati Labirint - 250 modele PDF
40.00
Imagine Fise activitati 2-3 ani

Fise activitati 2-3 ani

12.00