Cauta

Fise activitati Atentie si Memorie 3-6 ani

Setul de fise de activitati cuprinde peste 100 de jocuri gata de printat. Activitatile sunt gandite astfel incat sa antreneze atentia, memoria si rabdarea prin sarcini cu grad progresiv de dificultate. Fisele de activitati pentru copii sunt destinate prescolarilor cu varste intre 3 si 6 ani si constituie o buna baza de pregatire pentru clasa pregatitoare. Toate fisele de activitati sunt in format electronic (pdf), gata de printat si printer friendly.
12.00

Fisele de activitati pentru copii au multe roluri: antrenarea si dezvoltarea diverselor abilitati si a diverselor tipuri de inteligenta, activitate educativa facuta in joaca, pregatire pentru scoala sau, de ce nu, o alterantiva mai sanatoasa la a tine copilul ocupat fara tableta sau telefon. Folosite in mod structurat, fisele de activitati pentru copiii prescolari pot acccelera recuperarea punctelor slabe in dezvoltare sau pot asigura o dezvoltare cognitiva optima. Setul de fise de activitati Atentie si Memorie antreneaza, asa cum ii spune si titlul, atentia, memoria dar si rabdarea. Setul de fise de activitati cuprinde peste 100 de jocuri gata de printat, in format pdf, printer friendly. Activitatile sunt diverse (gandire matriciala, exercitii de urmarire a modelelelor, exercitii de gasire a diferentelor, exercitii axate pe raspunsul la cerinte multiple, etc. Pentru a incuraja abordarea prin joaca, fisele de activitati sunt simpatice, cu imagini distractive si colorate si au un grad progresiv de dificultate. Fisele de activitati pentru copii sunt destinate prescolarilor cu varste intre 3 si 6 ani si constituie o buna baza de pregatire pentru clasa pregatitoare.

Fisele de activitati se downloadeaza din magazin (contul meu) dupa efectuarea platii.


Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Fise activitati Labirint - 250 modele

Fise activitati Labirint - 250 modele

Un set cu fise de activitati de tip labirint care pornesc progresiv de la foarte simplu si urca in dificultate pentru a antrena inteligenta vizuala, rabdarea si atentia. Setul de fise cuprinde 250 de labirinturi de diverse feluri in format electronic (pdf), gata de printat si printer- friendly.
12.00
Imagine Fise activitati 2-3 ani

Fise activitati 2-3 ani

12.00
Imagine Curs de engleza pentru copii 3-6 ani Week 1
Curs de engleza pentru copii 3-6 ani Week 2
Imagine Vocabular si activitati Engleza - Colours
Imagine Vocabular si activitati Engleza - Farm Animals
Imagine Fise activitati Craciun

Fise activitati Craciun

10.00
Imagine Fise activitati perceptie vizuala

Fise activitati perceptie vizuala

Fisele de activitati cu exercitii de perceptie vizuala sunt metoda ideala de a pregati copiii pentru inceperea scolii. Exercitiile sunt prezentate progresiv, de la simplu la complex astfel incat copilul sa aiba timp sa antreneze toate abilitatile implicate. Setul de fise cuprinde 40 de fise de activitati pretrasate pentru redarea modelului dar si 13 fise personalizabile pentru ca parintele sau terapeutul sa poata adapta fisele la nevoile specifice ale copilului. Fisele de activitati sunt in format electronic, gata de printat, printer friendly si sunt recomandate copiilor incepand cu varsta de 4 ani.
12.00
Imagine Fise activitati Sudoku 3-6 ani

Fise activitati Sudoku 3-6 ani

Fisele de activitati cu jocuri sudoku sunt modalitatea ideala de a ajuta copiii prescolari sa isi dezvolte logica matematica, atentia si rabdarea. Fisele de lucru au imagini simpatice si colorate sau numere colorate si se pot rezolva prin lipire/suprapunere, putand fi folosite chiar de la 3 ani. Setul de fise contine peste 120 de sudoku care cresc progresiv in dificultate de la foarte simplu (un singur element lipsa) spre complex. Toate fisele de activitati sunt in format electronic (pdf), gata de printat si printer friendly.
12.00
Imagine 101 activitati bebe 6-12 luni

101 activitati bebe 6-12 luni

Ti s-a intamplat vreodata sa nu stii ce activitati sa mai faci cu bebe super activ? Sa iti doresti sa va jucati impreuna in cat mai multe feluri pentru ca asta contribuie atat la intarirea legaturii minunate dintre voi cat si la dezvoltarea lui cognitiva? Acest set de activitati iti da mai mult de 100 de idei de activitati care se pot face cu bebe, activitati distractive, activitati care incurajeaza dezvoltarea motricitatii si activitati care incurajeaza dezvoltarea cognitiva si limbajul. Setul este in format electronic si poate fi folosit de pe telefon sau tableta sau poate fi printat.
12.00