Cauta

Retur

Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice www.mall.dejucarii.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate prin facilitatea de retururi on-line ce se poate gasi in contul de utilizator/comenzi, in termen de maxim 20 zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, Vanzatorul  poate refuza coletul. 

Informatiile necesare care trebuie furnizate mall.dejucarii.ro pentru retur sunt urmatoarele:

  • Produsele pe care doriti sa le returnati;
  • Motivul returului;
  • Optiunea privind modul de finalizare a returului: inlocuire sau stornare si returnarea banilor;
  • Atasament cu pozele produsului in caz de defecte;

Folosind campul de comentarii va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii:

  • Adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;
  • Modalitatea de plata dorita (datele contului bancar) in caz de stornare.

 

Conditii de returnare a produselor:

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.).

Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora ( lipsa sau deteriorarea ambalajului, starea produsului, etc.)

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu Vanzatorul).

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

Carti

Cartile nu trebuie sa aiba colturile indoite, cotorul deteriorat, pete pe coperta sau pe pagini.

Daca s-au achizitionat mai multe produse de acelasi fel sunt returnate toate, doar unul din produse poate fi desigilat.

Retur DOA (Dead on arrival)

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

 

Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care BMM Academy este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.