Cauta

Set de experimente SPA sapunuri aromate

Brand: Clementoni
Sunt un set suuuper interesant. Cu ajutorul meu, fetitele cochete pot sa isi faca propriul set de SPA. Am toate ingredientele si toate instructiuniile necesare. Toate materialele mele sunt sigure pentru copii.
Disponibilitate: In Stoc
116.00
inclusiv expedierea
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options
SPA & SAPUNURI AROMATE un laborator fantastic pentru crearea sapunurilor, gelurilor de dus sau a bombelor efervescente, toate pe baza de ingrediente naturale si absolut sigure. Copiii adora sapunurile parfumate iar acum pot experimenta cu crearea diferitelor sapunuri, bombe de baie, exfoliante de corp si pot crea un centru de SPA acasa. Experimentele sunt absolut sigure! Setul contine baza de parfum dulce, pigment, baza emolienta, pahare gradate, betisor de amestecat, lingurita, pulverizator, cheie de siguranta, manusi de protectie, matrite cu forme, cutie de carton, recipient pentru produsele cosmetice, acid citric si manual de instructiuni ilustrat. Setul este recomandat de la 8 ani in sus.
Etichete produs
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Set de joaca Casuta lui Masha

Set de joaca Casuta lui Masha

137.00 inclusiv expedierea
Imagine Set de experimente Gradina Mea

Set de experimente Gradina Mea

Sunt un set de experimente super interesante. Ii invat pe cei mici despre cresterea plantelor, Datorita vaselor mele speciale, ei pot observa cum cresc atat plantele cat si radacinile. Aduc cu mine toate instrumentele de care e nevoie, inclusiv semintele. Caut copii pasionati de stiinta si invatare prin experimente.
78.00 inclusiv expedierea