Cauta

Perie curatare biberoane si tetine 2in1, lavabila in masina de spalat vase, 21031

Brand: REER
Disponibilitate: In Stoc
39,00
inclusiv expedierea
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options

Practica si usor de folosit

Peria dispune de un maner foarte lung, care permite curatarea biberoanelor de orice dimensiune. Gaurile de aerisire permit uscarea rapida a periei, iar forma sa o fac usor de folosit si de depozitat. Peria pentru curatat biberoane si tetine poate fi, pur si simplu, agatata pe un carlig, pe bara din bucatarie.

 

Siguranta si eficienta maxima

Atunci cand vine vorba despre obiectele bebelusilor nostri, ne dorim ca acestea sa fie mereu curate, sigure si intr-o forma optima. Peria 2in1 Reer pentru biberoane si tetine are un capat flexibil, cu peri din nailon durabil si foarte bine asigurati pe tija metalica. Ei sunt foarte rezistenti la tocire si nu se desprind in timpul folosirii, curatand eficient, dar cu grija, suprafetele. Buretele moale din capatul periei asigura o curatare delicata, care nu zgarie si nu deterioreaza biberonul sau tetina.

Dispozitiv 2in1


Peria pentru biberoane si tetine reprezinta, de fapt, doua perii intr-una. Una este peria mai mare, pentru sticle si biberoane. Perii din nailon asigura o curatare temeinica a biberonului. Cea de-a doua componenta este o perie mica, ideala pentru curatarea usoara a tetinelor si celorlaltor componente mai mici ale biberoanelor, unde resturile de mancare sau lapte raman uneori, dupa ce bebelusul tau a terminat de mancat.

Curatare si depozitare

Curatarea si depozitarea periei 2in1 este la fel de usoara precum folosirea ei. In primul rand, cele 2 perii, peria pentru curatat biberonul si peria pentru curatat tetina si accesoriile biberonului, sunt integrate una in alta. Astfel, peria ocupa cat ma