Cauta

Monitor audio digital pentru bebelusi Nova, functie Vox, distanta 450 m, 50140

Brand: REER
Disponibilitate: Doar 5 pe stoc
339,00
inclusiv expedierea
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options

Grija si monitorizare permanenta a copilului

Mai ales cand ti-ai culcat copilul, vrei sa te asiguri in orice moment ca micutul tau este bine. Deoarece nu poti sta in permanenta alaturi de bebelus atunci cand doarme, dar iti faci griji pentru siguranta si sanatatea lui, este important sa ii poti asigura o monitorizare fiabila. Cu monitorul pentru bebelusi Nova Audio de la Reer ramai in contact constant cu copilul tau si esti informat in orice moment despre starea lui. Asa ca ai mereu o ureche atenta in dormitor fara a deranja somnul important al celui mic.

Conexiune sigura cu sunet clar datorita tehnologiei FHSS

Monitorul pentru bebelusi Nova vegheaza asupra copilului care doarme cu o combinatie coordonata optim pentru unitatea bebelusului si a parintilor. Datorita tehnologiei FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum), este garantata o conexiune clara, fara interferente. Schimbarea periodica si automata a canalelor face ca Nova sa fie 100% sigur.

Economie de energie prin modul optional ECO si functia VOX

Datorita functiei de activare inteligenta a sunetului (VOX), unitatile se conecteaza numai atunci cand copilul face un zgomot. Daca bebelusul doarme linistit, monitorul pentru bebelusi trece automat in modul de repaus. In plus, unitatea de monitorizare pentru bebelusi poate fi comutata manual in modul ECO. Aceste doua caracteristici reduc la minimum consumul de energie al acestui monitor pentru bebelusi.

Utilizare confortabila datorita unitatii mobile pentru parinte

Detaliile bine gandite iti permit sa utilizezi monitorul pentru bebelusi intr-un mod foarte simplu. Datorita clemei de prindere, ai mereu cu tine monitorul. Chiar daca te deplasezi prin casa, te simti mereu foarte aproape de micutul tau. Cu o raza de actiune de pana la 450m, monitorul pentru bebelusi poate fi amplasat flexibil in casa, dar si pe terasa sau in gradina. Daca distanta este depasita, vei fi avertizat printr-o alarma.