Cauta

Bariera protectie anticadere pat copii, lungime 150 cm, albastru-gri, Sleep'n Keep XL 45111

Brand: REER
Disponibilitate: Doar 4 pe stoc
269,00
inclusiv expedierea
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options

Protejeaza impotriva caderii din pat

Copiii mici, ca si adultii, se misca chiar si atunci cand dorm si adesea isi schimba pozitia in timpul fazelor de somn si visare. Noi, adultii, avem muschii activati inconstient, mediul este memorat si evitam caderea din pat. Dar acest mecanism instinctiv trebuie invatat mai intai, nu functioneaza perfect la copiii mici. Sina de pat Sleep'n Keep ofera protectie sigura impotriva caderii din pat.

Bebelusii si copiii mici, in special, sunt expusi riscului de cadere

Centrul de greutate al bebelusilor si copiilor mici este mult mai inalt decat cel al adultilor, motiv pentru care acestia pot suferi adesea leziuni la cap chiar si cand cad de la inaltime mica. Acest lucru poate duce la leziuni cerebrale traumatice severe, in special la nou-nascuti. O aparatoare pentru pat poate preveni caderile din pat. Bariera pentru pat faciliteaza, printre altele, trecerea de la patut la patul mai mare pentru copii si tineret.

De ce aceasta bariera pentru pat este daeosebit de sigura

Cu o inaltime XL de 50 cm, bariera pentru pat Sleep'n Keep de la Reer ofera copilului tau un plus de siguranta atunci cand doarme. Datorita inaltimii XL este potrivita si pentru saltele inalte cu o grosime de pana la 30 cm. Datorita picioarelor extra largi si stabile, sina de pat anticadere ofera o prindere sigura pe cadrul cu lamele (somiera patului) fara alunecare. Husa din nailon este moale si nu fosneste, se simte deosebit de placut, oferind si protectie impotriva loviturilor dureroase de marginea patului.


Deosebit de stabil, 3 motode de prindere sigura

Exista trei moduri diferite de a atasa bariera de pat pentru a nu aluneca, a nu se rasturna sau a nu cadea. Este posibila o prindere fixa ??cu suruburi a picioarelor sistemului. Daca preferi o instalare rapida, poti atasa sina de pat pe sipcile individuale ale somierei patului folosind banda velcro de siguranta inclusa, cu reglare variabila, sau o poti strange pe cadrul cu sipci cu centura de tensionare inclusa. 

Sina de pat se livreaza pre-asamblata. Astfel, asamblarea si demontarea se fac rapid si usor. Datorita picioarelor de sustinere stabile si al sistemului de curele reglabile individual, acesta poate fi atasat in siguranta de cadrul cu lamele al somierei patului si este gata de utilizare in doar cativa pasi simpli. Pur si simplu prinde-o intre lamele si saltea. Nu este necesara insurubarea suplimentara pe pat. Picioarele de sprijin extra late previn alunecarea pe cadrul cu lamele. Husa barierei este detasabila si lavabila,