Cauta

Aparatoare de sampon ajustabila, din spuma flexibila, 6+ luni, MyHappyBath 76043

Brand: REER
Disponibilitate: In Stoc
54,00
inclusiv expedierea
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options

Baie pe cap fara lacrimi

Uneori, spalarea parului este o lupta pentru parinti si copii: daca micutilor le intra apa sau sampon in ochi, in timp ce le este spalat parul, acestia incep sa planga din cauza usturimii. Rutina baitei nu are de ce sa fie una neplacuta sau chiar traumatizanta, astfel ca solutiile impotriva neplacerilor sunt binevenite. 

Protectia pentru ochi si urechi indeparteaza in mod fiabil spuma, samponul si apa care curg in timpul spalarii pe cap a copilului si ii protejeaza acestuia ochii sensibili. Baia se transforma usor intr-o activitate relaxanta si distractiva, in care copilul si parintii pot petrece timp frumos impreuna, concentrandu-se pe comunicare, descoperire si joaca. Copii relaxati, parinti relaxati!

 

Protectie maxima datorita detaliilor bine gandite

Multor copii mici le este greu sa tina ochii strans inchisi in timp ce parintii ii spala pe cap. Protectia de cap pentru baie MyHappyBath ii permite micutului tau sa-si tina ochii deschisi si sa respire liber in timp ce il speli. Acest lucru ii ofera copilului siguranta si ii elimina teama de a face baie, mai ales pe par. Cozorocul foarte mare, precum si aparatorile laterale, protejeaza ochii, gura si urechile de contactul cu samponul si apa care ar curge pe fata in timpul spalarii si clatirii.

Bebe creste, aparatoarea i se potriveste in continuare, datorita prinderii cu velcro


Sistemul de inchidere cu velcro (scai) reglabil iti da siguranta ca aparatoarea de sampon poate fi intotdeauna perfect adaptata la dimensiunea actuala a capului copilului, si cand este bebel